Equine Dental

Gastenboek

Schrijf in mijn Gastenboek
Vorige 2/15 Volgende

Yvonne uit Sliedrecht

schrijft op 21-04-2017 om 14:57 uur:


Lieve Amigo is heel erg zwaar mishandeld geweest en heeft daar de nodige diepe trauma's aan overgehouden. Voorheen kwam de DA zijn gebit doen, maar dat ging absoluut niet goed omdat hij een DUBBELE dosis verdoving nodig had en daar zelfs nog overheen kwam in zijn paniek

Een stalgenootje tipte mij Olav "Ik weet zeker dat hij Amigo rustig kan behandelen zonder verdoving". Dit klonk voor mij echt als ONMOGELIJK!! Ik geloofde er niet in dat dat mogelijk was bij hem. Toch maar proberen, en daarna kan ik pas echt oordelen.

Zelf stond ik al helemaal strak van de zenuwen en probeer dan nog maar eens Amigo het gevoel te geven dat er niks aan de hand is... Ehh dat gaat niet.. Amigo dus gelijk al angstig en in vluchtmodus (hij stond gewoon zoals altijd los op het terrein). Hij vluchtte bang de schuur in en Olav stuurde mij maar weg omdat ik de situatie niet zou verbeteren en sloot de deur van de schuur achter zich.

Amigo los laten is voor mij echt vreselijk moeilijk en helemaal als ik zie dat hij in paniek modus is.. Ik bedacht me toen allen maar "SHIT! Ik heb niet verteld dat je niet normaal een halster om kan doen!!" Nog geen 5 minuten later komen ze samen - halstertje om - door de deur gelopen!! Daarna heel lief en vredig samen zijn gebit gedaan zonder enig probleem!! (Ik bleef wel uit de buurt)

Toen Amigo klaar was was ik ook weer rustig en ik had Amigo ook weer helemaal terug, niks aan de hand. Niet bang, niks, gewoon lieve Amigo los bij ons.

Echt ongelofelijk, dit had ik nooit gedacht, super bedankt Olav. Amigo is je ook echt heel erg dankbaar want je hebt hem gered van een dubbele dosis sedatie en een extra trauma!!!

Tot volgend jaar!


Bianca de Jong uit Dordrecht. Stal in oud Alblas

schrijft op 18-04-2017 om 14:51 uur:


Hoi Olav,
Bedankt dat u vandaag mijn paardjes heeft gedaan. Mijn paardjes waren zo bang bij mijn oude tandarts en die angst heeft u vandaag weggehaald bij hun. Ik ben u heel dankbaar, ik zal u aan iedereen aanbevelen. Tot over 6 maanden.. Groetjes Bianca


chantal uit omg utrecht

schrijft op 09-03-2017 om 12:30 uur:


ik maar denken dat mijn pony haken aan zijn tanden had .
ik merkte dat hij zijn voer anders kauwde en kleine proppen maakte van zijn hooi.
zijn tanden waren een 1/2jaar geleden door olav gedaan .
Maar toch voelde ik dat er iets was.

mijn haffiej zn tanden waren in orde...
ja en nu... met de reading vertelde hij dat hij last van zijn nek had !!en daarom ging het kauwen moeilijker .

Olav super bedankt weer voor alles .
Ik kan hem nu laten behandelen en hopelijk kan hij snel zijn hobby weer soepeler uitoefenen eten !!


Ashley uit Houten

schrijft op 03-03-2017 om 15:49 uur:


3 jaar geleden werd onze fjord ernstig ziek. Verschillende behandelingen bij de dierenarts gedaan, maar geen resultaat. Ook kwam er niks uit de zadelmaker, hoefsmid en osteopaat. Het laatste wat wij nog aan dachten was de tandarts. Wij hadden Olav al een keer gehad en dat beviel ons goed, dus wij belde Olav op om te vragen om die langs wilde komen voor een behandeling. Olav had haar tanden gedaan maar kon niks geks aan haar vinden en vroeg of die een reading mocht doen bij der. Na goedkeuring begon Olav aan de reading en had al een paar dingen gevonden: Ze had het niet naar de zin op de stal waar wij toen stonden en ze vond het ruw en krachtvoer niet lekker. Het was zo dat ze helemaal geen eten kreeg daar. Toen die aankwam rond de lever was het probleem gevonden. Onze fjord had een te lagen werkingspercentage in haar lever en moesten zo snel mogelijk met de dierenarts in contact en haar bloed en slijmvliezen laten testen. De volgende dag kregen wij de uitslag en ja het klopte inderdaad. Haar lever werkte niet zoals het hoorde en haar witte bloedlichaampjes ook niet. Advies zo snel mogelijk naar een andere stal, liefst in de weide, bijvoeren en rust. Half jaar later was zij helemaal de oude weer.

Vandaag was Olav weer voor de tanden bij haar, zonder hem was zij er nu helaas niet meer geweest. Wij zijn Olav zeer dankbaar voor het juiste advies!


Cindy van Laar uit Hoogland

schrijft op 29-01-2017 om 17:44 uur:


Een paar weken geleden is Olav bij mijn paarden geweest voor een reading. 1 Van mijn paarden had binnen 3 maanden 2x een slokdarmverstopping gehad. Dat vond ik erg vreemd, omdat ze er daarvoor nooit heeft gehad. Het bleek dat ze erg veel stress had van alles wat er in de stal gebeurde. Daarna heb ik mijn andere paard ook laten behandelen en dat deed ik omdat zij al een hele tijd een huidprobleem heeft, waar ze haast niet meer vanaf komt. Daaruit bleek dat het ook kwam door de stress op stal. Ik heb metgezel Olav overlegt en de keuze gemaakt om te gaan verhuizen naar een andere stal op hetzelfde terrein. En meteen na een paar dagen zal ik al verschil, en nu een paar weken later heb ik totaal 2 nieuwe paarden op stal staan, die weer erg blij zijn. Wat kleine veranderingen wel niet kunnen doen!!! Nogmaals dank je wel Olav!!!


mariska schalken-de vree uit beusichem

schrijft op 15-01-2017 om 23:04 uur:


Olav is nu twee keer bij mijn pony gitane geweest voor haar gebit.
de eerste keer dat hij kwam heeft hij mijn pony ook en reading gegeven omdat ik met nog al wat vragen zat wat betreft haar verleden hij kon mij vertellen dat zij en niet zo beste verleden heeft gehad waardoor zij erg veel moeite had met het vertrouwen van de mens/kind hij vertelde mij dat zij echt moest vechten voor haar voer en dat zij verkeerd behandeld is en gereden,
hij heeft mij hierover wat tips gegeven wat ik hier aan kon doen
binnen het jaar kon ik door de reading van Olav en tips lezen en schijven met haar ook mijn zoontje van 3 kan er alles mee waar ik echt super trots op ben.
nu ongeveer en maand geleden is hij weer geweest voor haar gebit ik zij hem dat ik echt super vooruit was gegaan door zijn reading maar dat ze nu niet zo lekker liep met haar achter been hij kon mij vertellen dat het in haar heup zat en dat ik lekker rustig aan wat met haar moest gaan bewegen ook dit heb ik gedaan waardoor zij nu weer super loopt en goed in haar vel zit.

echt super bedankt voor jou tips en liefde
groetjes mariska schalken


Esther uit Zandvoort

schrijft op 29-11-2016 om 20:02 uur:


Olav is vandaag voor t eerst bij mijn gevoelige merrie geweest (oude tandarts was er mee gestopt). Hij benaderde haar op een rustige prettige manier waar ik me erg goed bij voel (mijn paard is na mijn ongeluk wat resulteerde in halfzijdige verlamming alles voor me en nog meer traumas kunnen wij niet gebruiken). Hij was zo lief voor haar. Hoogtepunt was dat ik mrt mijn hand in haar mond kon voelen hoe mooi glad haar gebit weer was.olav je was top,tot volgend jaar!

Esther


Vorige 2/15 Volgende

Schrijf in het gastenboek

Naam:*
Woonplaats:
Email:
Bericht:*
Smileys:
Foto:
Spamfilter:*