Equine Dental

Gästebuch

Schreib in meinem Gästebuch
1/15 Weiter

Lisa Veldkamp aus Nieuwveen

scheibt am 31-05-2021 um 16:58 Uhr:


Lieve Olav,

Zo blij dat je ook weer wilde langskomen voor mijn Cilke. Je was vroeger zo fantastisch met Mellanie.
Ook Cilke heeft een goede ervaring overgehouden aan jouw zorgzame behandeling.
Dat er maar meer tandartsen in jouw voetsporen mogen treden, want hoe jij met paarden omgaat, dat is in geen prijs uit te drukken!

Lieve groet van Cilke en mij.


Lotte Houterman

scheibt am 22-04-2021 um 16:19 Uhr:


Vandaag weer de jaarlijkse controle, mijn kleine Arabiertje, die voorheen de stalmuur eruit trapte, inclusief vorige tandarts, ....staat nu altijd even de kat uit de boom te kijken, Olav weet hem altijd rustig te krijgen, en Nico laat zich gewoon behandelen. Grote Cas kijkt Olav altijd verliefd aan, blijft heel rustig en laat alles toe, wat ook zeer bijzonder is. De rest van de dieren (5 honden), lopen altijd achter Olav aan, hij is net de rattenvanger van Hamelen! Heel blij weer, tot volgend jaar!


Teddy aus Groesbeek

scheibt am 09-04-2021 um 17:51 Uhr:


Ik heb vandaag via via kennis gemaakt met Olav
Mijn Haflinger is prima behandeld worden zonder verdoving
Voor onze nieuwste aanwinst op stal er een Reading bij gedaan dit was zeer interessant en een echte aanrader je paard te leren kennen of beter te leren kennen.
Ik zeg dank je wel


Chantal aus Maarsbergen

scheibt am 07-01-2020 um 19:50 Uhr:


Olav is vandaag voor het eerst bij mijn "nieuwe" paardje geweest voor controle voor zn tanden.
(Voorheen bij mijn oudere paardje)
Ook vandaag was ik weer zeer tevreden over olav.
Ook Mijn pony heeft het super gedaan voor de eerste keer
Bedankt Olav tot volgend jaar ! 😬👍


Wanda aus Maarssen

scheibt am 18-02-2019 um 17:21 Uhr:


Al 10 jaar komt Olav elk jaar bij mijn paard en sinds 7 jaar ook bij onze pony, voor gebitsbehandelingen en readings. En elke keer weer zo mooi om de communicatie tussen hun en Olav te zien. We (dochter en ik) hebben in die jaren erg veel over en van onze paarden geleerd. En ook over mezelf...

De laatste keer in januari moest mijn paard toch even iets aan Olav kwijt. Confronterend, maar voor mij een eye-opener. Daardoor heb ik nu elke dag die motivatie om aan mijn eigen conditie en herstel te werken en om elke dag te kijken wat die dag haalbaar is mbt werken met de paarden. Ik ben weer aan het rijden, met en zonder zadel, ben bezig met ze voor de wagen te zetten en allerlei dingen zoals grondwerk eromheen. Mijn paard en ook onze pony zijn weer veel vrolijker... en ik ook.


Lysanne aus Maarssen

scheibt am 22-08-2018 um 18:43 Uhr:Een jaar geleden heb ik mijn eerste eigen paard gekocht. Een beestje dat heel erg verwaarloosd was en hartstikke mager. Ik kocht hem niet omdat hij 'zielig' was, maar omdat zijn karakter echt geweldig was. Na ongeveer een halfjaar liet ik Olav komen, omdat ik toch wel heel wat angsten merkte bij mijn paard. Zelf het simpele eten van een appel vond hij in het begin gek.
Olav was dus gekomen, en heeft me een hele hoop dingen verteld waardoor ik mijn paard beter heb kunnen begrijpen. Olav heeft dingen verteld waar ik erg van ben geschrokken, maar mijn paard heeft aangegeven dat hij hier, bij mij, opnieuw wilt beginnen en het verleden achter zich wilt laten. Nu, bijna een halfjaar later, merk ik aan mijn paard dat hij zijn verleden voor een groot deel heeft kunnen verwerken en zijn angsten begint los te laten, omdat hij op de juiste plek zit bij mij. Daar ben ik echt onwijs blij mee, en ik heb echt geen spijt van Olav z'n bezoekje. Laatst heeft hij ook mijn paard zijn gebit gedaan en daar kwam ook een hoop angst en stress vrij. Olav wist het heel rustig aan te pakken en stelde mijn paard gerust waardoor hij kon ontspannen; want het is niet erg.
Nogmaals heel erg bedankt Olav!


Mariska Sneep-Veenendaal aus Voorthuizen

scheibt am 18-05-2018 um 21:19 Uhr:


Ik heb Olav lang gehad voor de paarden op de Ponyclub waar ik de leiding geef. Hij heeft alle 12 de pony’s behandeld aan hun gebit, zoals ik Olav ken ging het weer in alle rust en veiligheid voor de pony’s! Ik kan ervan genieten om Olav aan het werk te zien. Hij neemt de paarden mee in zijn bubbel en laat mij en zelfs mijn medewerkers zo nodig ook toe in zijn bubbel zodat we konden voelen wat hij had gevoeld en gezien zodat we wisten wat hij deed. Altijd weer een leerzame ervaring! Voor 2 van mijn pony’s had ik ook een Reading aangevraagd om net nog wat dingen duidelijk te krijgen, ik zag dat ze niet lekker in hun vel zaten, dan is de vraag waarom?
Bij de eerste pony een wat oudere haflinger was het eigenlijk al duidelijk bij de behandeling van het bit. De tweede was een Shetlander die al een tijdje niet lekker in haar vel zat. Ze was altijd een hele brave kinder pony die van alle aandacht kon genieten. Dit werd steeds minder, ze isoleerde zich van ons, gelukkig bleef ze wel in de kudde, zij was degene die waakte! Toen Olav met haar in gesprek was bleek zelfs dat ze de laatste tijd zo aan het waken was dat ze zelf maar heel weinig rust nam. Dit in samen hang met een maag zweer zorgde ervoor dat ze niet meer de rust nam die nodig was. Na het gesprek met Olav veranderde een hoop. We hebben haar maag zweer kunnen behandelen en Olav heeft samen met de andere pony’s overlegd dat zij niet altijd degene hoeft te zijn die oppast, zij mag ook rusten. Sindsdien zien we haar slapen in de paddock helemaal plat met haar ogen dicht. Ze draaft weer, heeft energie en langzaamaan komt de pony die ik ken weer terug!

Olav bedankt!


1/15 Weiter

Schreibe ein Bericht!

Name:*
Ort:
Email:
Nachricht:*
Smilies:
Foto:
Spamfilter:*